Συχνές ερωτήσεις

Γενικές ερωτήσεις
Τι είναι το Pick A Spot;

Το Pick A Spot είναι η πρώτη αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ενοικίασης θέσεων στάθμευσης από ιδιώτη σε ιδιώτη (peer-to-peer parking), μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Το Pick A Spot επιτρέπει στον οποιονδήποτε κατέχει μία ιδιόκτητη θέση στάθμευσης, να την ενοικιάζει τις ώρες που μένει αχρησιμοποίητη, κερδίζοντας ένα επιπρόσθετο εισόδημα και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην επίλυση του επίπονου προβλήματος της στάθμευσης.

Σε ποιους απευθύνεται το Pick A Spot;

Το Pick A Spot απευθύνεται σε όλους εμάς που ταλαιπωρούμαστε για να βρούμε μια πολυπόθητη θέση στάθμευσης στην πόλη.Εκτός όμως από τους οδηγούς, το Pick A Spot απευθύνεται και σε όλους τους κατόχους ιδιωτικών θέσεων στάθμευσης που ενδιαφέρονται να τις διαθέτουν στους συμπολίτες τους όταν μένουν αχρησιμοποίητες. Με αυτό τον τρόπο, αφενός εξασφαλίζουν ένα επιπρόσθετο εισόδημα και αφετέρου συμβάλλουν ενεργά στην μείωση του προβλήματος εύρεσης parking.

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρώτος την mobile εφαρμογή μόλις κυκλοφορήσει;

Απλώς χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας, www.pickaspot.gr και εμείς θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως μόλις κυκλοφορήσει η εφαρμογή.

Για ποια λειτουργικά συστήματα θα κυκλοφορήσει η mobile εφαρμογή;

Η εφαρμογή Pick A Spot θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την ομάδα του Pick A Spot;

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή, να μας αποστείλετε email στο [email protected], είτε να μας γράψετε απευθείας κάποιο μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/pickaspot.gr/.

Οδηγοί
Πως μπορώ να παρκάρω με το Pick A Spot;

Το Pick A Spot μετατρέπει την εύρεση θέσης parking σε μία πανεύκολη και ταχύτατη διαδικασία. Ο χρήστης απλώς πληροφορεί την πλατφόρμα για την τοποθεσία και για τη χρονική στιγμή/διάρκεια που επιθυμεί να παρκάρει και εν συνεχεία λαμβάνει στην οθόνη του τις 10 κοντινότερες διαθέσιμες θέσεις parking, στο σημείο ενδιαφέροντος, με τα χαρακτηριστικά τους. Αφότου επιλέξει την προτιμότερη θέση, μπορεί να προχωρήσει στην κράτηση για το διάστημα που επέλεξε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η πλοήγηση ενεργοποιείται αυτόματα, την κατάλληλη στιγμή και κατευθύνει τον οδηγό με ασφάλεια στην επιλεγμένη θέση στάθμευσης. Οι κρατήσεις αποθηκεύονται στο ιστορικό του χρήστη ώστε να μπορεί να τις ανακαλεί ανά πάσα στιγμή.

Πως μπορώ να πληρώσω για να παρκάρω μέσω του Pick A Spot;

Στην πλατφόρμα του Pick A Spot, οι πληρωμές εκτελούνται με ασφάλεια και ταχύτητα ηλεκτρονικά, ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη για μετρητά, σε κανένα στάδιο της διαδικασίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παράδειγμα την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα και να γεμίσετε από πριν το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι στο Pick A Spot, με χρηματικό ποσό που καλύπτει τα παρκαρίσματα όλου του μήνα, ή αντίστοιχα να γεμίζετε το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι κατά περίπτωση, με το ποσό που απαιτείται για κάθε κράτηση θέσης parking ξεχωριστά.

Μπορώ να κάνω από τώρα κράτηση θέσης parking για μία μελλοντική περίσταση, σε αρκετές ημέρες από σήμερα;

Με το Pick A Spot μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση θέσεων parking είτε σε πραγματικό είτε σε μελλοντικό χρόνο. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι μπορείτε να κρατήσετε μία θέση στάθμευσης για να παρκάρετε σε αυτή, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκέφτεστε ήδη μία σοβαρή υποχρέωση ή κάποιο event με μαζική προσέλευση που έχετε προγραμματίσει στο πλάνο του μήνα; Αφήστε το άγχος του parking σε εμάς και επικεντρωθείτε σε ο,τι σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Ιδιοκτήτες
Πως μπορώ να καταχωρήσω το ιδιωτικό μου parking στην πλατφόρμα του Pick A Spot;

Το μοναδικό βήμα που απαιτείται για να καταχωρήσετε το ιδιωτικό σας parking στην πλατφόρμα του Pick A Spot, είναι να συμπληρώσετε τη σύντομη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται στη σελίδα μας https://pickaspot.gr/register-form/ και η ομάδα του Pick A Spot θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

Τα στοιχεία του ιδιωτικού σας parking καταχωρούνται στη βάση δεδομένων μας και αξιολογούνται κατά τη διάρκεια των κύκλων επιλογής των συνεργαζόμενων parking του Pick A Spot.

Κάντε και εσείς τώρα αίτηση για ενοικίαση του ιδιωτικού σας parking, μέσω της πλατφόρμας του Pick A Spot και εξασφαλίστε ένα επιπρόσθετο εισόδημα, δίνοντας ταυτόχρονα μια πολύτιμη εναλλακτική λύση στο πρόβλημα parking που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες σας.

Πόσα χρήματα μπορώ να κερδίσω ενοικιάζοντας το parking μου, μέσω του Pick A Spot;

Ενοικιάζοντας το ιδιωτικό σας parking μέσω του Pick A Spot, μπορείτε να εξασφαλίζετε κέρδη που ξεπερνούν τα 250 € σε μηνιαία βάση. Το ύψος των κερδών σας συνδέεται άμεσα με τη διαθεσιμότητα που δηλώνετε για το parking σας. Όσο συχνότερα και για μεγαλύτερα διαστήματα παραχωρείτε τη θέση σας, τόσο μεγαλύτερο είναι και το συνολικό χρηματικό ποσό που εξασφαλίζετε.